Vraag nu Vlaams Beschermingsmechanisme 8 aan

Publicatiedatum
Ondernemers die tussen 1 mei 2021 en 31 mei 2021 te kampen hadden met een omzetdaling van minstens 60% door de coronamaatregelen, kunnen vanaf 7 juni 2021 ook voor deze periode het Vlaams Beschermingsmechanisme aanvragen.

Vlaams Beschermingsmechanisme 8

Ondernemers in het Vlaamse Gewest die door de beperkende coronamaatregelen te kampen hebben met een omzetdaling van minstens 60% in de periode van 1 mei 2021 tot en met 31 mei 2021 t.o.v. de overeenkomstige periode in 2020, kunnen deze premie aanvragen bij VLAIO. Wie verplicht moet sluiten kan voor deze sluitingsperiode steun aanvragen zonder de omzetdaling aan te tonen.

Aanvraag mogelijk tot 5 juli 2021

Deze premie kan je online aanvragen vanaf 7 juni tot 5 juli 2021 om 20u. Bereid je aanvraag zorgvuldig voor: lees zeker de handleiding voor je de aanvraag indient en bekijk de FAQ rubriek indien je nog vragen hebt!

Alle informatie kan je raadplegen op de pagina Vlaams Beschermingsmechanisme 8:

 

Op de hoogte blijven? 

Blijf je graag op de hoogte van de steunmaatregelen? 

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief corona update voor bedrijven.

 
 

De voornaamste steunmaatregelen voor ondernemers getroffen door de coronacrisis in een notendop:

(!) Belangrijk, deze steunmaatregelen veranderen geregeld, worden verlengd of uitgebreid. Blijf op de hoogte door je hier in te schrijven voor onze corona update voor bedrijven!

Steun via VLAIO:

Een overzicht van wat VLAIO aanbiedt om jouw bedrijf te steunen tijdens en na de coronacrisis vind je op vlaio.be/corona.

    Andere belangrijke Vlaamse steun:

    Voor een volledig up-to-date overzicht van alle Vlaamse steun kan je steeds terecht op deze pagina in onze subsidiedatabank.

    Belangrijke federale steun:

    Alle maatregelen van de federale overheid en andere instanties vind je in de subsidiedatabank met filter 'coronavirus'.