Toegankelijkheidverklaring

Agentschap Innoveren & Ondernemen levert inspanningen om de toegankelijkheid van deze site voor alle internetgebruikers voortdurend te verbeteren.

Letters vergroten

Vind je het lettertype op de site te klein om vlot te lezen? Dan kan je het eenvoudig vergroten via de ingebouwde functie van je browser.

Documenten

We streven ernaar om alle documenten als toegankelijke pdf's aan te bieden, behalve als het gaat om templates die verplicht ingevuld moeten worden als bijlage aan subsidieaanvragen. Als je toch nog problemen ondervindt met het lezen van een elektronisch document, aarzel dan niet om ons te contacteren. Mail naar webmaster@vlaio.be met vermeldingen van de publicatietitel. We zullen ons best doen om je een toegankelijke versie van de publicatie te bezorgen en ze op de website te vervangen.

Film

We doen grote inspanningen om alle filmpjes die op de website getoond worden te ondertitelen. Opgenomen webinars tonen de presentaties. Contacteer ons bij problemen.

Toegankelijkheidstraject

Hoewel bij de bouw van de website in het bestek uitdrukkelijk geëist werd dat de website toegankelijk zou zijn, blijken er toch nog een aantal zaken niet conform de wettelijke vereisten. VLAIO is zich bewust hiervan en heeft een dienstverlener aangesteld om deze zo snel als mogelijk op te lossen. Alle opmerkingen en suggesties wat dit betreft zijn welkom. Mail ze naar webmaster@vlaio.be.