Sfeerfoto Leuven op unsplash

City of Things – Slimme steden en gemeenten

In 't kort

De resultaten van de oproep 2021 zijn bekend. Tien nieuwe projecten werden goedgekeurd en kunnen binnenkort starten. Bekijk de samenvattingen van deze projecten.

Een dikke proficiat aan de geselecteerde projecten! De relevante documenten voor de realisatie en afhandeling van jullie projecten zullen gaandeweg gepubliceerd worden bij vervolgstappen.

De oproep 2022 is ondertussen ook gelanceerd. Opnieuw richten we ons op lokale besturen die slim aan de slag willen gaan om maatschappelijke uitdagingen op te lossen. Meer informatie kan je vinden op de volgende pagina’s.

Op 27/4/2022 organiseerden we een online infosessie. De presentaties en de link naar de opname kan je vinden op de pagina Aanvraagprocedure. Ook de online inspiratiesessie hebben we al achter de rug. De netwerking- & matchmakingsessie van 19 mei 2022 was heel erg interessant. Samen met de stakeholders hebben we met een 25-tal lokale besturen en mogelijke partners van gedachten kunnen wisselen en geconnecteerd. Nu is het uitkijken naar de aanmelding van de ideeën (deadline 1 juni 2022) en de pitches op 16 juni 2022 (toegankelijk voor potentiële indieners en partners).

Oproep actief

Wanneer?
Van tot

Samengevat

Voor wie?
Vlaamse steden en gemeenten
Voor wat?
uittesten, implementeren en opschalen van slimme toepassingen
Bedrag
€ 10,9 miljoen voor alle projecten

Contact

Adres
Agentschap Innoveren & Ondernemen

Koning Albert II-laan 35 bus 12
1030 Brussel
België

Telefoon
E-mail