Opgelet! Een klimaatplan vanaf 1 oktober 2022 voor grote en energie-intensieve ondernemingen.

Hoe verloopt de aanvraagprocedure voor een ICON project?

Voor speerpuntcluster ICON programma’s (Catalisti, SIM, Flux50, VIL, Flanders' FOOD, De Blauwe Cluster en MEDVIA) gebeurt de aanvraag via de speerpuntcluster. Voor meer info wordt verwezen naar Catalisti, SIM, Flux50, VIL, Flanders' FOOD, De Blauwe Cluster en MEDVIA.

Voor strategische onderzoekscentra ICON programma’s (imec.icon en Flanders Make ICON) gebeurt de aanvraag via het strategisch onderzoekscentrum. Voor meer info wordt verwezen naar imec.icon en Flanders Make ICON.

Voor Thematische ICON programma’s (o.a. artificiële intelligentie en cybersecurity) gebeurt de aanvraag rechtstreeks bij Agentschap Innoveren & Ondernemen. Momenteel zijn er twee oproepen lopende: de AI-ICON 2022 oproep en de CS-ICON 2022 oproep.

Contact

Voor strategische onderzoekscentra ICON programma’s (imec.icon en Flanders Make ICON) zijn de strategische onderzoekscentra de eerste aanspreekpunten. Voor speerpuntcluster ICON programma’s (Catalisti, SIM, Flux50, VIL, Flanders' FOOD, De Blauwe Cluster en MEDVIA) zijn de speerpuntclusters de eerste aanspreekpunten. Voor Thematische ICON programma’s (artificiële intelligentie, cybersecurity en personalised medicine) en overkoepelende vragen is Agentschap Innoveren & Ondernemen het eerste aanspreekpunt.

 

Adres
Agentschap Innoveren & Ondernemen
Afdeling steun ondernemingen

Koning Albert II-laan 35 bus 12
1030 Brussel
België

Telefoon
E-mail