Mensen in gesprek

TETRA

Terug naar Aanvraagprocedure

Oproep TETRA Zorg en gezondheid 2022

De oproep TETRA Oproep Zorg en Gezondheid 2022 wordt opengesteld op maandag 25 april 2022. Projectaanvragen kunnen enkel via het onlineplatform ingediend worden tot maandag 19 september 2022 om 12.00 uur ‘s middags.

Medegefinancieerd door de EU

Online indienen

Hoe je je aanvraag correct indient, is beschreven onder Aanvraagprocedure. Je vindt er ook alle nodige documenten voor de opmaak van jouw projectaanvraag. De link naar het onlineportaal om je project in te dienen, vindt je hierboven in het menu (roze knop). Voor deze oproep is een specifieke Aanvraagtemplate TETRA oproep Zorg en Gezondheid voorzien en voor het opmaken van de begroting gebruik je de Template begrotingsaanvraag - kostenmodel en bijhorende Handleiding bij het kostenmodel.

Infosessie

Bekijk de opname van de infosessie die op 7 juli 2021 werd gegeven specifiek over de oproep zorg en gezondheid 2021, deze is ook voor de oproep zorg en gezondheid 2022 relevant net als de presentatie die werd gegeven waarbij ook het kader van de oproep werd toegelicht (download de presentatie).

Voorbespreking

In het kader van deze oproep bevelen wij sterk aan om een voorbespreking aan te vragen op één van onderstaande data door ten laatste 5 werkdagen voordien een e-mail te sturen naar tetra@vlaio.be  (met vermelding in de mail en in CC wie aanwezig zal zijn).

Verplicht in bijlage: een korte samenvatting (één A4) van het onderwerp van jouw projectidee (bij voorkeur het innovatiedoel > zie template) en jouw belangrijkste vragen.

Geef ook aan welke van deze data je zou passen:

  • Voorbesprekingen (voor zomer): week van 27/06 t.e.m. 1/07
  • Voorbesprekingen (na zomer): week van 29/08 t.e.m. 2/09

Je wordt vervolgens door één van de adviseurs via MS Teams uitgenodigd.

Evaluatieprocedure

De evaluatieprocedure en -criteria zijn beschreven in het tabblad aanvraagprocedure, in de aanvraagtemplate TETRA oproep Zorg en Gezondheid en in de handleiding TETRA.

Nadat jouw projectaanvraag ontvankelijk is verklaard, volgt eventueel een interactie met de behandelende adviseur. Er kan je gevraagd worden verduidelijkingen toe te voegen aan jouw projectaanvraag. Indien van toepassing, stuurt u binnen de 5 werkdagen een annex van maximaal 5 pagina’s naar tetra@vlaio.be, mét vermelding van uw projectnummer.

De beslissing wordt voorbereid tegen het beslissingscomité Fonds voor Innoveren en Ondernemen van december 2022.

Aanvragers worden enkele dagen na de beslissing op de hoogte gesteld van eventuele steuntoekenning.

Contact

Stuur bij voorkeur een e-mail naar VLAIO. Toch iets via de post bezorgen? Alle VLAIO-kantoren hebben voortaan één postadres.

Telefoon
E-mail