Wat houdt de subsidie voor TETRA-projecten in?

TETRA-projecten hebben tot doel om recent beschikbare kennis te vertalen in concrete, nuttige informatie zodat de doelgroep sneller en efficiënter kan innoveren.

Dit kan gaan om nieuwe technologie, recent afgewerkt onderzoek of bestaande kennis uit een ander domein of andere sector.

De doelgroep voor de projectresultaten zijn Vlaamse ondernemingen en/of non-profitorganisaties. De projecten hebben minstens een economische finaliteit (te vertalen in competitiviteit, tewerkstelling en investeringen bij ondernemingen in Vlaanderen). Daarnaast kan men via het project een maatschappelijke uitdaging aanpakken.

De projecten dienen ook aan te sluiten bij de onderwijsopdracht van de aanvrager(s). Er is een aantoonbare relatie, toegevoegde waarde en kennisdoorstroming van het project naar hogeschoolopleiding(en)/geïntegreerde opleiding(en) van de aanvrager(s). Er is een duidelijke meerwaarde voor de studenten die afstuderen in deze opleidingen.

Contact

Stuur bij voorkeur een e-mail naar VLAIO. Toch iets via de post bezorgen? Alle VLAIO-kantoren hebben voortaan één postadres.

Telefoon
E-mail