Metrospoorlijn

COOCK+ (Collectief O&O en Collectieve Kennisverspreiding)

De Verklaring Organisatie voor onderzoek en kennisverspreiding werd aangepast naar aanleiding van de gewijzigde kaderregeling betreffende staatssteun. Gebruik voor jouw projectaanvraag de aangepaste verklaring.

In 't kort

Projecten ‘Collectief Onderzoek & Ontwikkeling en Collectieve Kennisverspreiding/-transfer (COOCK+)’ richten zich op een groep van ondernemingen, met als doel het valoriseren van (basis)onderzoeksresultaten door het versnellen van de introductie van technologie en/of kennis. 

Projecten kunnen ingediend worden in het kader van de jaarlijkse oproep COOCK+, de oproepen van het Vlaams clusterbeleid of van een CORNET-oproep.

Momenteel staat er geen COOCK+ oproep open. Zodra de informatie rond een nieuwe oproep beschikbaar is, zal deze gepubliceerd en gecommuniceerd worden via deze website.

Samengevat

Voor wie?
Vlaamse organisaties voor onderzoek & kennisverspreiding
Voor wat?
Collectief onderzoek & ontwikkeling en collectieve kennisverspreiding/-transfer
Bedrag
50% van de aanvaarde begroting (basissteun) + eventueel 20% samenwerkingstoeslag + max. 30% additionele steun (met resultaatsverbintenis)

Contact

Stuur bij voorkeur een e-mail naar VLAIO. Toch iets via de post bezorgen? Alle VLAIO-kantoren hebben voortaan één postadres.

Telefoon
E-mail