In 't kort

De Brexit veerkrachtsubsidie is een subsidie waarmee kmo’s die direct of indirect getroffen zijn door de Brexit worden ondersteund.

Je onderneming komt in aanmerking als je je bedrijfsvoering aanpast naar aanleiding van de Brexit. Hiervoor werk je samen met een externe dienstverlener die je bijstaat bij het traject. We ondersteunen je onderneming door tussen te komen in de kostprijs van een dienstverleningsopdracht en je eigen personeelskost.

Indienen kan tot 31 december 2021 om 12 uur, of tot uitputting van het budget. 

Heel wat Vlaamse bedrijven moeten zich noodgedwongen heroriënteren naar nieuwe markten, producten en diensten of moeten hun bedrijfsvoering aanpassen aan de nieuwe marktomstandigheden om competitief te blijven op de Britse markt. Om de impact van de Brexit op de Vlaamse economie zoveel mogelijk te counteren heeft de Vlaamse Regering de Brexit veerkrachtsubsidie opgezet. De Vlaamse overheid biedt een financiële hefboom aan kmo’s om zich strategisch te versterken voor de uitdagingen van morgen. Bovendien worden Vlaamse kmo’s ondersteund bij het uittekenen van een duurzame, internationaal georiënteerde groei. 

Samengevat

Voor wie?
kmo’s die direct of indirect getroffen zijn door de Brexit
Voor wat?
inkopen van advies van een externe dienstverlener
Bedrag
maximum € 50.000 per project

Contact

Adres
Agentschap Innoveren & Ondernemen

Koning Albert II-laan 35 bus 12
1030 Brussel
België

Telefoon
E-mail