Veerle is projectadviseur en accountmanager bij VLAIO

Publicatiedatum
Veerle Desmet is projectadviseur en accountmanager voor de speerpuntcluster logistiek bij VLAIO. Haar job biedt ontzettend veel variatie! Net als Veerle accountmanager van een speerpuntcluster worden? We zoeken een accountmanager Energie Flux50 en een accountmanager klimaattransitie (Moonshot programma).
 collega's vertellen over hun job

Ik ben projectadviseur en accountmanager voor de speerpuntcluster logistiek. Dat betekent dat ik het aanspreekpunt ben voor alle initiatieven rond logistiek. Door logistieke innovatieprojecten te beoordelen en op te volgen heb ik een unieke kijk op de nieuwste evoluties en de aankomende trends binnen deze zeer uiteenlopende en boeiende sector. 

Voor ik bij VLAIO aan de slag ging, werkte ik als pre- en postdoctoraal onderzoeker aan de Universiteit van Gent. Ik focuste er op het efficiënter en betrouwbaarder maken van computers. Na 9 jaar aan de UGent kwam ik eerder toevallig terecht bij het Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT), de voorganger van wat nu VLAIO is. 

Veerle Desmet

De sfeer binnen het team van account managers is top! We versterken elkaar door onze professionele ervaringen te delen.

Veerle Desmet
projectadviseur en accountmanager speerpuntcluster bij VLAIO

Mijn job biedt ontzettend veel variatie: innovatieve projectideeën bespreken, advies van experten inwinnen, proactief en oplossingsgericht meedenken met klanten, mijn netwerk van industrie- en kennispartners binnen en buiten Vlaanderen onderhouden. Ook de sfeer binnen het enthousiaste team van account managers is top! We versterken elkaar door onze professionele ervaringen te delen. Samen behandelen we alle steunaanvragen voor innovatieprojecten vanuit de 6 speerpuntclusters. 

 

Word de nieuwe collega van Veerle!

Net als Veerle accountmanager van een speerpuntcluster worden? VLAIO zoekt een accountmanager Energie Flux50 en een accountmanager klimaattransitie (Moonshot programma).

Wil je meer weten over deze vacatures? Neem dan op 11 mei 2021 om 11 uur deel aan het online infomoment. Schrijf je hier in!

 

Delen: