Bert is projectadviseur bij VLAIO

Publicatiedatum
Bert Stassen is projectadviseur en heeft net als vele collega's van zijn passie voor wetenschap, life sciences en techniek zijn werk gemaakt.
 collega's vertellen over hun job

Ik evalueer steunaanvragen van ondernemingen op het vlak van energietechnologie. Denk aan projecten rond hernieuwbare energie, batterijsystemen, HVAC, energie- en gebouwbeheersystemen, artificiële intelligentie, warmtenetten en smart grids. 

Het boeiendste aan mijn job is het contact met ondernemers en onderzoekers. Dit varieert van consortia van grote ondernemingen tot kleine ondernemers met een innovatieve oplossing voor een zeer concreet probleem. Je leert voortdurend bij en blijft op de hoogte van de state-of-the-art van een hele reeks aan technologieën. Ondernemers begeleiden en de vooruitgang van hun projecten opvolgen geeft me veel voldoening.

Bij VLAIO hebben heel wat collega’s van hun passie voor wetenschap, life sciences of techniek hun werk gemaakt.

Bert Stassen
Bert Stassen
projectadviseur bij VLAIO

Bij VLAIO hebben heel wat collega’s van hun passie voor wetenschap, life sciences of techniek hun werk gemaakt. Het team is heel hecht, elke collega heeft zijn eigen interesses, expertises en ja, ook rare kantjes (lacht). 

Delen: