Ares beoordeelt steunaanvragen van Vlaamse bedrijven

Publicatiedatum
Ares Lagae is projectadviseur bij VLAIO en zet elke dag zijn expertise in digitale technologie in bij steunaanvragen van Vlaamse bedrijven. Net als Ares je elke dag verdiepen in projecten rond digitale technologieën? Solliciteer dan voor de functie van Projectadviseur digitale technologieën
 collega's vertellen over hun job

Ik ben betrokken bij de beoordeling van steunaanvragen voor innovatieprojecten. Mijn expertisegebied is digitale technologie. Door de vele contacten met bedrijven krijg ik een geprivilegieerde inkijk in het Vlaamse innovatie-ecosysteem. Het zijn boeiende tijden voor artificiële intelligentie, cybersecurity en industrie 4.0! Kleinere ontwikkelingsprojecten beoordelen we zelf, voor grote onderzoeksprojecten schakelen we de hulp van internationale deskundigen in. 

Ares Lagae

Ik kwam na mijn academische loopbaan eerder toevallig bij VLAIO terecht en vond er een hechte en indrukwekkende groep collega’s.

Ares Lagae
projectadviseur bij VLAIO

Hiervoor werkte ik 12 jaar als pre- en postdoctoraal onderzoeker aan de KULeuven. Ik was wat zoekende en kwam eerder toevallig terecht bij het Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT) dat nu VLAIO heet. Ik vond er een hechte en indrukwekkende groep collega’s. Elk van hen heeft industriële ervaring in R&D functies of academische ervaring in onderzoeksfuncties. Samen behandelen we alle steunaanvragen voor innovatieprojecten van Vlaamse bedrijven.

 

Word de nieuwe collega van Ares!

Wil je je net als Ares elke dag verdiepen in projecten rond digitale technologieën? Solliciteer dan voor de functie van Projectadviseur digitale technologieën!

Meer weten over deze vacatures? Neem dan op 11 mei 2021 om 10 uur deel aan het online infomoment. Schrijf je hier in!

 

Delen: