Johan werkt nauw samen met collega's, ondernemers en onderzoekers

Publicatiedatum
Johan Michiels is projectadviseur bij VLAIO met focus op mechatronica en apprecieert de collegialiteit en de autonomie die hij ervaart in zijn job. Heb je ook ervaring met mechatronica en automatisatie in industrie of onderzoek? Solliciteer dan voor de functie van projectadviseur mechatronica.
 collega's vertellen over hun job

Ik beoordeel steunaanvragen van bedrijven op vlak van mechatronica. Na enkele jaren als onderzoeker aan de KULeuven, werkte ik 17 jaar bij grote ondernemingen zoals Agfa en Barco en enkele jaren als productieverantwoordelijke in een kmo. Deze brede ervaring vormt voor mij elke dag een sterke basis om zowel de nieuwheid als het businesspotentieel van innovatieprojecten te beoordelen. 

De collegialiteit en de autonomie die ik heb als adviseur zijn voor mij de grootste pluspunten.

Johan Michiels
Johan Michiels
projectadviseur bij VLAIO

Het geeft me veel voldoening om budgetten naar concrete projecten te vertalen. Ik kom als projectadviseur in contact met heel wat onderzoekers en ondernemers in Vlaanderen. De sectoren zijn heel divers. Het gaat niet alleen om innovatie in de machinebouw, maar ook in de wereld van energie, ICT, nieuwe materialen en life science. 

Het multidisciplinaire karakter van mechatronica projecten zorgt voor een intense samenwerking met collega’s die andere expertisegebieden hebben. We inspireren en steunen elkaar. Die collegialiteit en de autonomie die ik heb als adviseur, zijn voor mij de grootste pluspunten. 

 

Word de nieuwe collega van Johan!

Heb je ook ervaring met mechatronica en automatisatie in industrie of onderzoek? Solliciteer dan voor de functie van Projectadviseur Mechatronica.

Meer weten over deze vacatures? Neem dan op 11 mei 2021 om 10 uur deel aan het online infomoment. Schrijf je hier in!

 

Delen: