Ria is al meer dan 20 jaar VLAIO projectadviseur

Publicatiedatum
Ria Bruynseels is projectadviseur bij VLAIO en zet al meer dan 20 jaar haar expertise in organische chemie in bij de uitoefening van haar job. Wil je ook jouw expertise inzetten bij het beoordelen van innovatieprojecten? Solliciteer voor een vacature van projectadviseur bij VLAIO.
 collega's vertellen over hun job

Ik begon meer dan 20 jaar geleden bij VLAIO, toen nog IWT. Daarvoor werkte ik 9 jaar in een internationaal bedrijf. Die ervaring met de bedrijfswereld kwam en komt nog steeds goed van pas. De overstap naar de overheid was in het begin even wennen, maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. 

Ria Bruynseels

Mijn ervaring uit het bedrijfsleven komt nog steeds goed van pas. In het begin was het even wennen, maar ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn overstap naar de overheid.

Ria Bruynseels
projectadviseur bij VLAIO

Mijn expertisegebied is organische chemie. In mijn job als projectadviseur kom ik dagelijks in contact met het brede domein van materialen en chemie. De jobinhoud is erg divers: evalueren en opvolgen van aanvragen voor innovatiesteun, clusterorganisaties opvolgen, coördineren van internationale netwerken. Ik zie nieuwe ecosystemen ontstaan, ik blijf op de hoogte van wat leeft op vlak van innovatie in Vlaanderen, en ik ben zowel getuige van kleine innovatieve stappen voorwaarts als van doorbraken aan internationaal onderzoek. Mijn contacten zijn heel divers: starters, kmo’s, grote bedrijven, innovatieve bedrijven, innovatievolgers, onderzoeksorganisaties. Hun inspirerende ideeën en plannen maken mijn job elke dag opnieuw erg boeiend. 

En de sfeer binnen het team? Die is heel collegiaal. Er is ook voldoende aandacht voor talent en work-life balance. Bovendien heb ik als projectadviseur veel autonomie. 

 

Word de nieuwe collega van Ria!

Wil je je net als Ria ook innovatieprojecten beoordelen op slaagkans en economische impact? Solliciteer voor een vacature van projectadviseur bij VLAIO!

Meer weten over deze vacatures? Voor een aantal vacatures organiseren we een online infomoment waarbij een VLAIO collega je meer vertelt over de jobinhoud. Je kan tijdens deze sessie ook jouw vragen stellen. Schrijf je hier in!

 

Delen: