Wijzigingen aan Startlening

In het kader van de coronacrisis verleent PMV/z een betalingsuitstel van 3 maanden aan alle klanten die een Startlening, Cofinanciering, of Cofinanciering+ hebben gekregen. Zie ook www.pmv.eu/nl/maatregelen-van-pmv-tegen-de-impact-van-het-coronavirus. Dit betalingsuitstel werd ondertussen verlengd met 3 maanden.  
Gewijzigd op
In het kader van de coronacrisis verleent PMV/z een betalingsuitstel van 3 maanden aan alle klanten die een Startlening, Cofinanciering, of Cofinanciering+ hebben gekregen. Zie ook www.pmv.eu/nl/financieel-arsenaal-van-pmv-ondersteunt-bedrijven-tegen-de-impact-van-het-coronavirus.
Gewijzigd op
Deze maatregel werd geactualiseerd en uitgebreid met een aantal nieuwe rubrieken (o.m. Definitie eigen inbreng, Evaluatieprocedure).
Gewijzigd op
De naam van dit product van PMV/z werd gewijzigd van Startlening+ naar Startlening. Ook de contactgegevens werden geactualiseerd en de link naar de handleiding.
Gewijzigd op
PMV/Z is sinds 13 mei 2016 het overkoepelende merk voor de Startlening+, de Kmo-cofinanciering, de Winwinlening en de Waarborgeregeling tot €1,5 miljoen (incl. Waarborgregeling bij hinder openbare werken) dat behoort tot de PMV-groep. Door deze 4 producten te groeperen legt PMV/Z de nadruk op de financieringsoplossing die de combinatie van de verschillende producten mogelijk maakt. Alle informatie over deze producten kan u voortaan terugvinden op de nieuwe website www.pmvz.eu.
Gewijzigd op