Vraag je kmo-groeisubsidie aan voor 31 augustus

Publicatiedatum
Heb je ambitieuze groeiplannen binnen het thema internationalisering, digitalisering, innovatie of duurzaam en circulair ondernemen? Dien nu je project in! De tweede oproep van 2022 loopt tot en met 31 augustus.

Voor projecten met maatschappelijke impact

De kmo-groeisubsidie is een subsidie-instrument waarmee de Vlaamse overheid kmo’s in Vlaanderen ondersteunt bij een ambitieus groeitraject. Dat groeitraject moet aansluiten bij een belangrijk maatschappelijk thema. Daarom werkt de kmo-groeisubsidie sinds 2021 met competitieve thematische oproepen. 

Doe nu je aanvraag voor 2de oproep 2022

De tweede van drie oproepen in 2022 is nu actief en richt zich op de thema’s digitalisering, internationalisering, innovatiecirculair en duurzaam ondernemen. Wil jouw onderneming advies inkopen of personeel aanwerven voor het realiseren van een ambitieus groeitraject dat aansluit bij deze thema’s? Dien dan snel jouw aanvraag in en doe dit ten laatste op 31 augustus 2022!

 

De kmo-groeisubsidie in het kort

  • Voor kmo’s met een vestiging in Vlaanderen
  • Inwinnen van strategisch advies van een externe dienstverlener of de bruto loonkost van de aanwerving van een strategisch profiel
  • Maximum € 50.000 subsidie per jaar per groeitraject
  • Oproep voor de thema's digitalisering, internationalisering en circulair en duurzaam ondernemen actief van 12/07/2021 tot 31/08/2021 23.59 u