Volg net als 387.522 andere ondernemers je overheidsdossiers op via het e-loket

Publicatiedatum
E-loketondernemers.be is een overkoepelend digitaal platform waar je als ondernemer jouw dossiers bij verschillende Vlaamse overheidsdiensten kan aanvragen en opvolgen. Al bijna 400.000 gebruikers hebben zich dit jaar aangemeld en 124 producten zijn actief. Gebruik jij dit platform al om je overheidsdossiers op te volgen?

Kmo-portefeuille meest aangevraagd

Via het e-loketondernemers.be kunnen ondernemers eenvoudig hun overheidsdossiers opvolgen. In de eerste jaarhelft van 2021 meldden 387.522 gebruikers zich aan. In het e-loket zitten momenteel 124 producten, waarvan er 33 in het laatste half jaar toegevoegd werden. Je vindt er dossiers van tal van Vlaamse overheden, zoals Stad Antwerpen, VLAIO, FIT en Departement Omgeving. De komende maanden wordt het aanbod nog verder uitgebreid. 

In totaal werd er 287.589 keer geklikt op "aanvraag starten", 86.013 keer op "detail dossier", en 7.823 keer om verder te gaan naar de e-Box Enterprise, je inbox voor overheidsdocumenten

De meest aangevraagde producten waren de kmo-portefeuille, gevolgd door de Vlaamse Beschermingsmechanismes en het globalisatiemechanisme

Gebruik jij e-loketondernemers al? 

Voor ondernemers heeft het e-loket heel wat voordelen. Het is een centraal platform van waaruit je verschillende vergunningen en subsidies kan aanvragen en opvolgen. Denk aan de kmo-portefeuille, diverse coronamaatregelen, groei- en logiessubsidies, aanwervingsincentives of de omgevingsvergunning. Er is bovendien ook een connectie met je e-box, de digitale brievenbus voor overheidsdocumenten. Het e-loketondernemers.be biedt één overzicht van alle overheidsdossiers van een bedrijf en wordt verder uitgebreid met producten en diensten van andere agentschappen en van lokale besturen. 

 

Meer over e-loketondernemers.be

E-loketondernemers.be - een initiatief van VLAIO - is een overkoepelend digitaal platform waarop ondernemers (of derden in naam van een onderneming) vanuit een centraal overzicht subsidies, erkenningen, vergunningen, … bij de deelnemende overheden kunnen aanvragen en opvolgen. Volg je overheidsdossier(s) nauwgezet op, in alle transparantie. 

Surf snel naar e-loketondernemers.be

 

Delen: