Oproep tot kandidaatstelling als dienstverlener ondernemen en innoveren

Publicatiedatum
VLAIO besteedt de dienstverlening voor meer en ambitieuzer ondernemen en innoveren in Vlaanderen uit via een overheidsopdracht. Vandaag werd de oproep tot kandidaatstellingen gelanceerd voor deze opdracht.

Hier vind je de de officiële bekendmaking. Dit is de vernieuwing van het lopende contract ondernemerschap dat drie jaar geleden werd toegewezen aan tien dienstverleners. Hun diensten vind je o.m. terug in onze Coaching- en Adviesdatabank

De visietekst bij de overheidsopdracht kwam tot stand in cocreatie met de geïnteresseerde partners uit het VLAIO Netwerk. Samen hebben we nagedacht over de uitdagingen waarmee Vlaanderen geconfronteerd zal worden, en hoe we die best aanpakken. Na deze marktverkenningsfase starten we nu de officiële procedure overheidsopdracht op.

In deze eerste fase kunnen geïnteresseerde deelnemers zich kandidaat stellen op basis van de vereisten in de Selectieleidraad. Na een onderzoek van de kandidaturen tijdens de zomermaanden, zal VLAIO de geselecteerde kandidaten uitnodigen om een inhoudelijk voorstel en bijhorende prijsofferte in te dienen, normaal gesproken in het najaar.

Teamwork

Vanaf nu kunnen organisaties zich dus kandidaat stellen als dienstverlener in de toekomstige overheidsopdracht rond het stimuleren van ondernemen en innoveren in Vlaanderen. Samengevat dient je kandidatuur elektronisch ingediend te worden via e-tendering, en dit uiterlijk tegen 4 juli 2019, 16 uur, en conform de voorwaarden van de Selectieleidraad.

We voorzien ook nog een infosessie waarbij we onze visie en de te volgen procedure toelichten. Meer informatie daarover (datum, plaats, aanmelding) staat ook in de Selectieleidraad.

Hieronder kan je alle relevante documenten en bijlagen bekijken:

 

Het UEA document dat wij als bijlage gepubliceerd hebben op e-notification is een word-bestand en geen XML-bestand zoals vermeld in de selectieleidraad. Je vertrekt gewoon vanuit dit word-bestand, vult dit in en voegt dit als PDF-bestand toe aan je aanvraag tot deelneming.