Projectoproepen Interreg

Hieronder vind je het overzicht van de verschillende gekende projectoproepen. Onder de kolom “Status” kan je waar mogelijk doorklikken naar de oproeppagina’s. De informatie in cursief is onder voorbehoud en kan nog wijzigen.

Heb je plannen om een project in te dienen en zit je nog met vragen. Ga naar de sectie dienstverlening voor een overzicht van contactpersonen die je kunnen helpen.

Deadline Programma Status Opmerkingen
29/01/21 Interreg North-West Europe Afgesloten Deze tweede oproep voor kapitalisatieprojecten staat enkel open voor alle reeds goedgekeurde en lopende Interreg NWE projecten. De bedoeling is om een bredere of diepere impact te bereiken met de behaalde projectresultaten door in te zetten op een nieuw gebied, nieuwe sector of een nieuwe doelgroep.
19/03/2021 Interreg Noordzeeregio Lopend Call 12 focust op verlengingen van lopende of recent afgesloten Noordzeeregio-projecten (laatste oproep Interreg V!). Deze verlengingen kunnen onder meer gericht zijn op het betrekken van nieuwe partners, het uitvoeren van nieuwe activiteiten of het testen van pilots in nieuwe regio’s