Wijzigingen aan Innovatiemandaten (IM)

De tweede oproep 2021 voor Innovatiemandaten en Baekeland-mandaten werd opengesteld op 21 juni met als deadline 7 september 2021 (12 uur). Specifiek voor de oproep Innovatiemandaten, worden er ook middelen voorzien voor 2 extra mandaten (Frank De Winne mandaten) in het kader van het impulsprogramma Ruimtevaarteconomie. Het doel is om jong onderzoekstalent de opportuniteit te geven om een duurzame loopbaan te starten en uit te bouwen in de Vlaamse ruimtevaartindustrie en tegelijk het ruimtevaartonderzoek in Vlaanderen naar een hoger niveau te tillen. Voor beide maatregelen kan je een verkennend gesprek aanvragen op 8 juli en 24 augustus 2021.
Gewijzigd op
De tweede Innovatie-mandaten oproep 2021 werd opengesteld op 21 juni met als deadline 7 september 2021 (12u). Specifiek voor deze oproep, worden er ook middelen voorzien voor 2 extra mandaten (Frank De Winne mandaten) in het kader van het impulsprogramma Ruimtevaarteconomie. Het doel is om jong onderzoekstalent de opportuniteit te geven om een duurzame loopbaan te starten en uit te bouwen in de Vlaamse ruimtevaartindustrie en tegelijk het ruimtevaartonderzoek in Vlaanderen naar een hoger niveau te tillen. Een verkennend gesprek kan je aanvragen op 8 juli en 24 augustus 2021. Hiervoor kan je inschrijven op de pagina Aanvraag verkennend gesprek Innovatiemandaat of Baekeland-mandaat.
Gewijzigd op
De Innovatie-mandaten oproep 2021 staat open tot uiterlijk 23 maart 2021 om 12 uur. Je kan je inschrijven voor een verkennend gesprek op 4 of 16 februari.
Gewijzigd op
Vanaf 12 oktober 2020 wordt er gewerkt met een nieuw kostenmodel. Let dus op dat je met de juiste bedragen/templates aan de slag gaat bij de aanvraag van deze subsidie. Meer uitleg hierover vind je via dit nieuwsbericht Nieuw VLAIO-kostenmodel vanaf vandaag van toepassing.
Gewijzigd op
De tweede oproep voor 2020 werd opengesteld met als uiterste indiendatum 1 september 2020, 12u. Potentiële indieners kunnen online een afspraak maken voor een verkennend gesprek op 18 augustus 2020 via dit webformulier.
Gewijzigd op