Pitch in 2023 jouw innovatief idee voor financieringsexperten

Publicatiedatum
Als ambitieuze ondernemer ben je vaak op zoek naar de juiste financiering om jouw plannen waar te maken. Niet evident, want het financieringslandschap is omvangrijk en afhankelijk van de levensfase en het financieringsdoel dienen zich andere mogelijkheden aan. Met FINMIX biedt VLAIO je de kans om jouw plannen voor een panel van financieringsexperten te pitchen. In ruil krijg je gratis waardevolle feedback en voeg je meteen nieuwe contacten aan je adresboek toe.

FINMIX, wat is dat?

Net als vorig jaar organiseert VLAIO ook in 2023 een reeks FINMIX panels. Daarbij krijg je de kans om je plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. Zo’n panel bestaat typisch uit vertegenwoordigers van banken, overheids- en private risicokapitaalverschaffers, investeerders- en crowdfundingplatformen. Doorheen het volledige traject waarborgen we de confidentialiteit van je plannen.

Staat jouw business- en financieel plan nog niet helemaal op punt? Onze bedrijfsadviseurs begeleiden je tot je helemaal klaar bent voor je pitch. Ze nemen je plannen onder de loep, zijn een kritisch klankbord en geven gericht advies. 

FINMIX biedt de perfecte plaats voor een dry run. Het is een veilige en constructieve setting waarbij financieringsexperten kosteloos waardevolle feedback geven. Zo’n advies bereidt ondernemers terdege voor op hun ‘echte’ fundingronde.

Iris Detavernier
VLAIO bedrijfsadviseur

Nieuwe panels 2023 

Met meer sessies, een mix van digitale en fysieke sessies en nieuwe thematische panelsessies, vindt elke ondernemer zijn gading in ons aanbod:

 • 26 januari 2023 – online – Alle sectoren
 • 26 januari 2023 - online - Health(tech) & Care i.s.m. BlueHealth Innovation Center
 • 27 april 2023 – online – Voeding i.s.m. Flanders' FOOD
 • 27 april 2023 – online – Duurzame businessmodellen
 • 25 mei 2023 – Gent – Digitalisering i.s.m. imec
 • 22 juni 2023 – online – Alle sectoren
 • 22 juni 2023 - online - Health(tech) & Care i.s.m. BlueHealth Innovation Center
 • 13 juli 2023 – online – Voeding i.s.m. Flanders' FOOD
 • 13 juli 2023 – online – Duurzame businessmodellen
 • 21 september 2023 – online – Alle sectoren
 • 21 september 2023 - online - Health(tech) & Care i.s.m. BlueHealth Innovation Center
 • 26 oktober 2023 – Antwerpen – Digitalisering i.s.m. imec
 • 07 december 2023 – online – Voeding i.s.m. Flanders' FOOD
 • 07 december 2023 – online – Duurzame businessmodellen

Je vindt deze panels binnenkort ook terug in onze agenda op vlaio.be/events. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte!

 

Ook nood aan een verhelderende kijk op jouw financieringsmogelijkheden?

Meld je dan aan voor één van de sessies via het FINMIX-aanmeldformulier of contacteer de VLAIO bedrijfsadviseurs voor meer info.

 

Nog niet overtuigd? Deze ondernemers gingen je voor:

Bedrijfsadviseur Iris Detavernier gaf advies over ons financieel plan. Telkens wij dachten klaar te zijn, haalde zij er toch zaken uit die nog niet op punt stonden. Dankzij FINMIX kennen we het investeringslandschap en hebben we nieuwe connecties.

Lore Aerts
Co-founder Yeat

De input uit FINMIX is zeer waardevol net voor een kapitaalronde. Je leert de verwachtingen van de verschillende spelers beter begrijpen waardoor je financiers gericht kan benaderen en beter weet wie relevant is voor jou op dat moment.

Evrim Taskiran
CEO STEPfix

Voor ons was dit een opportuniteit om ons business- en financieel plan stevig op te schonen en opnieuw vorm te geven. Onze eerste versie was eenvoudig; Iris pushte ons naar een completer bestand. Daardoor hebben investeerders nu een veel beter zicht op onze case en dat opent deuren!

Arnaud Muylaert
Tiptoh