Oproep TETRA Hogescholen AI staat open

Publicatiedatum
Projecten zijn gericht op digitaliseringsprojecten vanuit de hogescholen met aandacht voor de implementatie van AI bij organisaties. Deadline 2/06.
AI bij hogescholen

Op zoek naar toepassingsgerichte AI-projecten

De projectoproep is specifiek gericht op toepassingsgerichte digitaliseringsprojecten vanuit de hogescholen met specifieke aandacht voor de implementatie van artificiële intelligentie bij ondernemingen en non-profitorganisaties. De kenmerken van deze oproep zijn beschreven in de specifiek voor deze oproep te gebruiken aanvraagtemplate. Projecten die nauw aansluiten met de doelstellingen uit het AI beleidsplan dragen de voorkeur. Deze oproep staat exclusief open voor onderzoeksgroepen van Vlaamse hogescholen die actief bezig zijn met praktijkgericht onderzoek. 

De oproep wordt gelanceerd op basis van het TETRA-kader. Dit betekent dat de ingediende projecten bovenstaande in acht genomen, moeten gericht zijn op beschikbare kennis te vertalen naar gevalideerde en direct bruikbare concepten of prototypes, die inspelen op de noden van en/of nieuwe marktopportuniteiten bieden aan een ruime groep ondernemingen (kmo’s) en/of non-profitorganisaties. Er is daarnaast ook een kennisdoorstroming naar opleidingen aan de hogescholen. 

Infosessie en voorbesprekingen

Agentschap Innoveren & Ondernemen organiseert één infosessie met aansluitend voorbesprekingen voor geïnteresseerde projectaanvragers. Inschrijven voor deze infosessie en/of een voorbespreking is verplicht via dit webformulier.

Meer info?

Meer informatie over de oproep, de infosessie, de voorbesprekingen en de aanvraagprocedure kan je terugvinden in het oproepdocument en op deze webpagina. Heb je nog vragen, stuur een e-mail naar: tetra@vlaio.be