Interreg Noordzeeregio Conferentie 2021 te gast in Brugge

Publicatiedatum
Van 23 november tot en met 25 november 2021 organiseert het Interreg Noordzeeregio programma haar jaarlijkse conferentie. Dit jaar is het programma te gast in Vlaanderen en zetten VLAIO en de Provincie West-Vlaanderen mee in hun schouders onder de organisatie van het event.
Noordzee met windmolens

Te gast in Brugge

Voorlopig zit alles nog op koers om er een fysieke conferentie van te maken. Niettemin worden momenteel ook hybride deelname mogelijkheden onderzocht voor mensen die moeilijk of niet naar Brugge kunnen reizen.

Bouw aan je Noordzeeregio netwerk!

Deze conferentie is de ideale gelegenheid om je internationaal netwerk te onderhouden of uit te breiden met partnerorganisaties uit het Noordzeeregio gebied. Ook verneem je er meer over de oriëntaties of financieringsmogelijkheden van het opvolgprogramma 2021-2027 dat momenteel in opmaak is.

Inschrijven?

Alle actuele informatie in verband met het event vind je hier. Inschrijven kan voor deze conferentie kan hier . 

De meest actuele info omtrent de ontwikkelingen rond Interreg VI en de eerste oproepen kan je hier nalezen.
 

 

Wat zijn Interreg projecten?

EFRO-Interreg is een verzamelnaam voor meerdere programma’s die - samen met andere EU Fondsen of programma’s (bijvoorbeeld Horizon 2020) - functioneren binnen hetzelfde EU 2020 kader gericht op duurzame groei en jobs. Samen met het EFRO-Vlaanderen vormen Interreg-programma’s het EFRO-luik van het Cohesiebeleid in Vlaanderen. Binnen dit EFRO-luik wordt volop gefocust op de transformatie of de structurele aanpassing van onze regionale economie. Lees hier meer over het Interreg-programma in Vlaanderen!

 
Interreg North Sea Region