Hou je KBO-gegevens up-to-date

Publicatiedatum
Wist je dat je als ondernemer zelf een aantal belangrijke gegevens gratis kan aanpassen in de KBO? Dit is mogelijk met de snelle, eenvoudige tool ‘My Enterprise’.

Wij gebruiken jouw KBO-gegevens 

Je hebt als ondernemer misschien al beroep gedaan op onze digitale steunmaatregelen, zoals de kmo-portefeuille, de ecologiepremie en de hinderpremie - of recent de corona compensatiepremie of corona hinderpremie aangevraagd?

Deze maken gebruik van de gegevens van jouw onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO). Om recht te hebben op bepaalde subsidies is het dus belangrijk dat deze gegevens 100% correct en altijd up-to-date zijn. 

Hou zelf jouw KBO-gegevens up-to-date

Wist je dat je als ondernemer zelf een aantal belangrijke gegevens gratis kan aanpassen in de KBO? Dit is mogelijk met de eenvoudige tool ‘My Enterprise’. Door je aan te melden met jouw elektronische identiteitskaart, token of mobiele app, kan je zelf enkele gegevens snel aanpassen (adres, contact, benaming, bankrekening, enzovoort). Ook jouw vestigingseenheid kan je via My Enterprise aanpassen. Zo ben je zeker dat jouw ondernemingsgegevens altijd juist zijn geregistreerd, en ook publiek zo gekend zijn.

Belangrijk: vul jouw e-mailadres in

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen zal in de toekomst meer en meer via e-mail communiceren. Ondernemingen registreren dus best hun e-mailadres in de KBO zodat je bepaalde boodschappen of berichten voortaan ook (sneller) via e-mail ontvangt. 

Zo trekken we samen voluit de kaart van de digitalisering.
 

Delen: