De oproep Landbouw (LA)-trajecten 2022-2023 staat open

Publicatiedatum
De oproep Landbouw (LA)-trajecten staat open. Via een LA-traject kan je samen met andere ondernemingen uit de land- en tuinbouwsector innoveren. Op 30/09 om 9u organiseren we een infosessie. De deadline voor indiening is 29/11.
schaapje

Doelstelling LA-trajecten

De doelstelling van LA-trajecten is om vanuit een concrete probleemstelling of vraaggedreven opportuniteit innovatieve oplossingen aan te bieden. De vraag komt van een collectief van ondernemingen uit de primaire land- en tuinbouwsector. De oplossing moet op relatief korte termijn toepasbaar zijn en resulteren in zichtbare veranderingen met een duidelijke (economische) meerwaarde voor een ruime doelgroep.

Praktisch

Projectaanvragen indienen kan enkel via het onlineportaal tot dinsdag 29 november 2022 om 12u ‘s middags. De aanvraagprocedure en alle nodige documenten vind je op deze website terug.

Infosessie en voorbespreking

Op 30 september 2022 om 9u organiseren we een infosessie in het Ellipsgebouw in Brussel (nabij Station Brussel-Noord), met aansluitend mogelijkheid tot een voorbespreking.

VLAIO organiseert ook nog voorbesprekingen op 3 oktober en 7 oktober (digitaal via MS Teams).

Schrijf je in via het webformulier tot en met 23 september 2022.

Meer info

Meer informatie over de oproep, de voorbesprekingen en de aanvraagprocedure kan je terugvinden op vlaio.be/la-trajecten. Heb je nog vragen, stuur een e-mail naar: landbouw@vlaio.be.

Delen: