GREEN investeringssteun

De voorwaarden wijzigingen op 1 juli. Lees meer

In 't kort

Wil je minder CO2 uitstoten en een lagere energiefactuur? Schakel dan over van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie, of elektrificeer je bedrijfsprocessen. VLAIO geeft je via GREEN investeringssteun een duw in de rug om deze investeringen te doen. Ook voor investeringen in energie-efficiëntie is steun mogelijk als het gaat om specifieke, innovatieve aanpassingen aan je productieproces.

In welke technologie wil je investeren? Check eerst de ecologiepremie+

GREEN investeringssteun is een aanvulling op de ecologiepremie+. Check altijd eerst of de technologie waarin je wil investeren op de technologieënlijst van de ecologiepremie+ staat. Staat de technologie erin? Dien dan een aanvraag in voor de ecologiepremie+. Staat de technologie er niet in? Lees hier dan verder. 

Twijfel je over haalbaarheid? Doe een vergroeningsscan

Wil je concreet aan de slag om een (deel van een) productieproces te verduurzamen, maar twijfel je nog aan de technische en economische haalbaarheid? Laat dan eerst een vergroeningsscan uitvoeren ter voorbereiding van je investering.

Samengevat

Voor wie?
ondernemingen die investeren in het Vlaams Gewest
Voor wat?
investering in vergroening of energie-efficiëntie
Bedrag
20 tot 40%, afhankelijk van grootte onderneming en technologie

Delen:

Contact

Stuur bij voorkeur een e-mail naar VLAIO. Toch iets via de post bezorgen? Alle VLAIO-kantoren hebben voortaan één postadres.

Telefoon
E-mail