Food for thought: innovatie in de voedingsindustrie

Ingrizo, gevestigd in De Pinte, startte in 2006 als distributeur van ingrediënten voor de klassieke voedingssectoren. Meer en meer zette het bedrijf in op innovatieve en duurzame ingrediënten, op componenten en nutriënten met een positieve impact op de gezondheid. Met minder gebruik van additieven, enkel de noodzakelijke, of door ze waar mogelijk te vervangen door additieven van natuurlijke oorsprong. Vandaag is deze B2B-partner in voedings- en gezondheidsingrediënten een stevige kmo die zo’n 20 miljoen euro omzet draait en meer dan ooit focust op innovatie.

Ons plan is om de komende jaren geografisch verder uit te breiden naar enkele Europese buurlanden. Tegelijkertijd breiden we onze portfolio verder uit met eigen concepten en producten. 

-
Geert Feys
,
Managing Director Ingrizo

 De bottom line is telkens dat wij het verschil met traditionele distributiebedrijven van additieven willen maken met onze technische kennis. 

-
Geert Feys
,
Managing Director Ingrizo