VLAIO zoekt 16 Inspecteurs Coronamaatregelen

Publicatiedatum
De Vlaamse Regering nam een reeks ondersteuningsmaatregelen voor bedrijven die geconfronteerd worden met een sluiting of omzetdaling als gevolg van de coronamaatregelen. Het team Inspectie van VLAIO zoekt 16 enthousiaste, klantvriendelijke en vlotte collega's die ingezet worden voor de controle van coronasteun. Het gaat om een contract van bepaalde duur (2 jaar). Iets voor jou? Solliciteren kan tot en met 5 september 2021.

Gezocht: enthousiaste inspecteurs

Om de controle op coronasteun gevoelig op te drijven, zoekt VLAIO voor de komende twee jaar 8 extra Inspecteurs Coronamaatregelen. We zoeken enthousiaste, klantvriendelijke en vlotte collega’s, die on desk of ter plaatse de correcte aanwending van steun checken. Ook controleer je de onderneming op naleving van reglementeringen en normen. 

Je beschikt voor de uitvoering van de opdrachten over een grote graad van zelfstandigheid. Lees ook even hoe collega's Jolien en Casimir hun job als inspecteur bij VLAIO ervaren! 

Wie zoeken we?

We zoeken profielen met economische en boekhoudkundige kennis. Het gaat om functies van bepaalde duur (2 jaar). Solliciteren kan tot en met 5 september 2021.