Casimir controleert als inspecteur coronasteun

Publicatiedatum
Als inspecteur bij VLAIO controleert Casimir coronapremies op basis van boekhoudkundige stukken. Omdat elke onderneming verschillend is, ervaart hij deze job als zeer gevarieerd. Ook apprecieert Casimir het vertrouwen en de flexibiliteit die hij van zijn werkgever krijgt. Wil je net als Casimir aan de slag als inspecteur bij VLAIO? Solliciteer voor 2 januari voor één van onze 9 openstaande vacatures!

Als inspecteur bij Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) van de Vlaamse overheid en ben ik werkzaam bij de controle van de coronapremies.  Team inspectie kijkt na of aangevraagde premies in overeenstemming zijn met de wetgeving.

Die controles doen we op basis van boekhoudkundige stukken. Belangrijk hierbij is om de accuraatheid en volledigheid van de omzet te bepalen.

Ik vind het  zeer interessant om boekhoudkundige principes toe te passen om te bepalen of de onderneming in aanmerking komt voor de premies. Mijn takenpakket is ook erg gevarieerd gezien de aanvragen en ondernemingen zeer verschillend zijn. Daarnaast is mijn jobinhoud zeer actueel wat het belang van de job nog meer in de verf zet.

Mijn takenpakket is ook erg gevarieerd gezien de aanvragen en ondernemingen zeer verschillend zijn. Daarnaast is mijn jobinhoud zeer actueel wat het belang van de job nog meer in de verf zet.

Casimir Reijnders
Inspecteur bij VLAIO

Ik ben begonnen in september 2020. Omwille van de coronamaatregelen heb ik tot nu toe voornamelijk van thuis uit gewerkt. Desalniettemin heb ik goede contacten kunnen opbouwen met verschillende collega’s binnen mijn team. We wisselen dagelijks gedachten uit met elkaar en daar leer ik altijd veel van bij. Ook hebben we veel contact met andere diensten.

VLAIO heeft veel vertrouwen in zijn werknemers. Toen ik nog maar 6 maanden werkte bij VLAIO mocht ik bijvoorbeeld al startende werknemers opleiden. Ook worden we zeer actief betrokken bij de overleggen over de behandeling van de verschillende premies en wordt hierbij naar ons geluisterd. Ook dat we ons werk flexibel kunnen indelen, vind ik een grote plus.

 

Word de nieuwe collega van Casimir!

Wil je net als Casimir, Koen en Jolien aan de slag als inspecteur bij VLAIO? We zoeken 4 nieuwe inspecteurs op masterniveau en 5 nieuwe inspecteurs op bachelorniveau. Interesse? Solliciteer voor 2 januari en misschien kom jij binnenkort ons team versterken!

 

Delen: