Verbeterde kmo-portefeuille: wat is nieuw voor dienstverleners?

Publicatiedatum
Als dienstverlener van de kmo-portefeuille krijg je vandaag meer mogelijkheden om subsidieprojecten van jouw klanten te beheren. Ook kan je jezelf nu beter voorstellen aan je klanten via een profielpagina in het nieuwe matchmakingplatform.
opleiding in team

Vul jouw profielpagina aan

Elke dienstverlener heeft vanaf nu een eigen profielpagina met een eigen banner- en profielfoto. Via deze pagina kan een kmo jou rechtstreeks contacteren. Je vindt hier de handleiding over hoe je jouw profielpagina kan bijwerken.

Ontdek jouw nieuwe functionaliteiten

Je krijgt als dienstverlener nieuwe mogelijkheden om jouw projectportfolio te beheren:

Beperk het projectbedrag van een subsidieaanvraag

Je kan zelf het bedrag van een steunaanvraag aanpassen indien je vaststelt dat jouw klant een te groot bedrag heeft ingevoerd. Hierdoor beperk je de betaling tot de werkelijke kostprijs van de opleiding of het advies en voorkom je regularisaties van teveel ontvangen betalingen.

Betaal je klanten zelf terug bij annulatie

Als een opleiding of adviesopdracht niet doorgaat en jouw klant de betaling reeds via de kmo-portefeuille heeft uitgevoerd kan je vanaf nu eenvoudig via de applicatie een terugbetaling ingeven. Hierdoor verkort de doorlooptijd voor de teruggave van het eigen aandeel aan de kmo. 

Aan de slag met deze nieuwe mogelijkheden? Je kan alles lezen in de handleiding voor het beheer van de projecten door dienstverleners.