Tijd om te innoveren?

Publicatiedatum
Voor sommige kmo's kan deze crisis het uitgelezen moment zijn om een idee voor een nieuw product, een unieke service of een ingrijpende procesverbetering vast te pakken. De VLAIO bedrijfsadviseurs helpen je graag hierbij.

'Never waste a good crisis'

Het zijn moeilijke tijden voor ondernemers, dat staat buiten kijf. Begrijpelijk dat met alle coronamaatregelen je normale bedrijfsvoering op een lager pitje staat of helemaal niet draait. Naast de steunmaatregelen die de Vlaamse Regering je mogelijk biedt, kan je misschien gebruik maken van dit moment om jouw strategische plannen voor de toekomst vorm te geven. 'Never waste a good crisis', hield Winston Churchill ons al voor. En daarom staan de VLAIO bedrijfsadviseurs, zoals steeds, voor je klaar om jouw innovatie aanpak onder de loep te nemen. 

Anke Albregt, VLAIO bedrijfsadviseur: “Voor sommige kmo's kan dit het uitgelezen moment zijn om een idee voor een nieuw product, een unieke service of een ingrijpende procesverbetering vast te pakken. Mijn collega’s en ik begeleiden je graag hierbij. Wij zijn een klankbord om dat nieuwe idee bij af te toetsen en te bekijken welke steunmaatregelen daarvoor in aanmerking zouden komen. We verwijzen je meteen ook door naar de juiste kennispartners: universiteiten, hogescholen, strategische onderzoekscentra, clusters, ….” 

Aarzel niet om een VLAIO bedrijfsadviseur te contacteren!

Wil je je bedrijf in deze onzekere tijden versterken? Zie je opportuniteiten om je producten of diensten in een nieuwe markt aan te bieden en vraagt dat om een andere aanpak? Heb je behoefte aan strategische kennis om je te heroriënteren? Denk je aan onderzoek, ontwikkeling, innovatie of groei? Aarzel niet om contact op te nemen met de VLAIO bedrijfsadviseurs. 

Lees hier meer over de dienstverlening van onze bedrijfsadviseurs. 

Maak hier een afspraak voor advies op maat.

 

Blijf op de hoogte 

Blijf op de hoogte van ons VLAIO-nieuws over de coronacrisis en de steunmaatregelen voor Vlaamse ondernemers door je in te schrijven op de VLAIO nieuwsbrief. Het nieuws op www.vlaio.be/corona verschijnt ook op onze FacebookTwitter of LinkedIn

 

Delen: