Subsidies circulaire economie: vraag aan in partnerschap

Publicatiedatum
Binnen deze oproepen willen we nieuwe, brede samenwerkingsverbanden ondersteunen. Daarom kan enkel een partnerschap een aanvraag indienen.

Aanvraag steun alleen voor partnerschappen

Enkele weken geleden lanceerde VLAIO twee nieuwe oproepen circulaire economie. Het nieuws deed snel de ronde en we mochten veel enthousiaste mensen verwelkomen op onze infosessies en inspiratiesessie. Hoewel VLAIO het aanspreekpunt is voor ondernemers, is onze werking op een breder netwerk gericht. Ook in deze oproepen willen we nieuwe, brede samenwerkingsverbanden ondersteunen. Daarom kan enkel een partnerschap een aanvraag indienen. In dit partnerschap kan een onderneming het voortouw nemen maar dat is geen vereiste. Iedereen uit de maatschappelijke vijfhoek - overheid, privé, middenveld, kennisinstellingen, financiële wereld - kan een trekkersrol opnemen binnen zo’n partnerschap.

Zit je met een idee en wil je een project opzetten?

Check de subsidievoorwaarden, lees de handleiding of herbekijk de opnames van de infosessies en inspiratiesessie:

Ga op zoek naar partners en werk je project uit. Toch nood aan een klankbord of tips? Laat het weten via circulair@vlaio.be en wij brengen je in contact met één van onze adviseurs.

Delen: