Pitch in 2024 jouw innovatief idee voor financieringsexperten

Publicatiedatum

Als ambitieuze ondernemer ben je vaak op zoek naar de juiste financiering om jouw plannen waar te maken. Niet evident, want het financieringslandschap is omvangrijk en afhankelijk van de levensfase en het financieringsdoel dienen zich andere mogelijkheden aan. Met FINMIX biedt VLAIO je de kans om jouw plannen voor een panel van financieringsexperten te pitchen. In ruil krijg je gratis waardevolle feedback en voeg je meteen nieuwe contacten aan je adresboek toe.

FINMIX, wat is dat?

Net als vorig jaar organiseert VLAIO ook in 2024 een reeks FINMIX panels. Daarbij krijg je de kans om je plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. Zo’n panel bestaat typisch uit vertegenwoordigers van banken, overheids- en private risicokapitaalverschaffers, investeerders- en crowdfundingplatformen. Doorheen het volledige traject waarborgen we de confidentialiteit van je plannen.

Staat jouw business- en financieel plan nog niet helemaal op punt? Onze bedrijfsadviseurs begeleiden je tot je helemaal klaar bent voor je pitch. Ze nemen je plannen onder de loep, zijn een kritisch klankbord en geven gericht advies.

Iris Detavernier

FINMIX biedt de perfecte plaats voor een dry run. Het is een veilige en constructieve setting waarbij financieringsexperten kosteloos waardevolle feedback geven. Zo’n advies bereidt ondernemers terdege voor op hun ‘echte’ fundingronde.

Iris Detavernier
VLAIO bedrijfsadviseur
 

Ook nood aan een verhelderende kijk op jouw financieringsmogelijkheden?

Meld je dan aan voor één van de sessies via het FINMIX-aanmeldformulier of contacteer de VLAIO bedrijfsadviseurs voor meer info.

 

Nog niet overtuigd? Deze ondernemers gingen je voor:

Bedrijfsadviseur Iris Detavernier gaf advies over ons financieel plan. Telkens wij dachten klaar te zijn, haalde zij er toch zaken uit die nog niet op punt stonden. Dankzij FINMIX kennen we het investeringslandschap en hebben we nieuwe connecties.

Lore Aerts
Co-founder Yeat

Door de aanwezigheid van heel wat verschillende financierders in het FINMIX-panel en hun waardevolle feedback, krijg je een beter zicht op de financieringsmogelijkheden die relevant zijn in de fase waarin je je op dat moment bevindt.

Liesbeth Van Hauwermeiren
Liesbeth Van Hauwermeiren
Founder Spinewise
Benjamin Algoet

FINMIX was voor ons een interessante ervaring die ons heel wat slimmer maakte. Door verschillende financiers samen te brengen –banken, business angels, VC’s, PMV - leer je niet enkel welke financieringsmogelijkheden er zijn, maar vooral ook hoe externe investeerders naar bedrijven kijken en wat de implicaties van extern kapitaal zijn voor je bedrijf. Ook de tips over hoe we ons bedrijf beter in de markt kunnen zetten en de feedback op onze pitch waren uiterst waardevol.

Benjamin Algoet
CEO Motulus

Delen: