Onze radiospot voor de #WeekvandeBedrijfsoverdracht al gehoord?

Publicatiedatum
Elk jaar organiseren we de Week van de Bedrijfsoverdracht in de derde week van november, dit jaar van 15 tot 19 november 2021. Eerder toonden we je al het campagnefilmpje. Ondertussen zijn we ook gestart met een radiospot op Radio 1, Radio 2 en Nostalgie.

Ook hebben we drie bekende ondernemers ingeschakeld om het gezicht te zijn van de #WeekvandeBedrijfsoverdracht.

Ontdek onze drie influencers

Ook hebben we drie 'influencers' ingeschakeld om ons even te vertellen over hun ideale bedrijfsoverdracht. 

  • We deden interview (met filmpje) met Eline De Munck, presentatrice en oprichtster van het eigenwijze brillenmerk Odette Lunettes
  • Ook chef-kok en bezieler van de keten met de succesformule Balls & Glory, Wim Ballieu, vertelt ons over zijn droomovername in een interview én een filmpje. 
  • Tenslotte vuurden we ook op Michel Delfosse, eigenaar van de Belgische modeketen Bel&Bo, enkele vragen af. 

Ook jij kan helpen deze campagne een stevige boost te geven!

Geef jij ook de nodige ruchtbaarheid aan de #Weekvandebedrijfsoverdracht via jouw netwerk van collega's, partners en ondernemers? Alvast bedankt! 

 

De Week van de Bedrijfsoverdracht 2021

Samen met onze VLAIO partners zetten we projecten op stapel die ondernemers ondersteunen of begeleiden bij bedrijfsoverdracht. Neem een kijkje op onze themapagina's rond overnemen en overdracht. Je kan ook een gratis infopakket aanvragen. Laat je tijdens dit complex proces begeleiden door experten in bedrijfsoverdracht en krijg hiervoor subsidies via de kmo-portefeuille

En schrijf je in voor één van de vele boeiende activiteiten van de Week van de Bedrijfsoverdracht, die dit jaar doorgaat van 15 tot 19 november 2021.