Laat gratis een businessplan opstellen door studenten Bedrijfsmanagement

Publicatiedatum
Studenten bedrijfsmanagement van de Arteveldehogeschool werken begin juni jouw idee of concept gratis uit tot een volwaardig businessplan!
vuistje geven in groep

Bootcamp begin juni

De opleiding Bedrijfsmanagement van de Arteveldehogeschool organiseert ook dit jaar opnieuw een bootcamp, van 3 tot 15 juni, met alle afstuderende laatstejaars uit de afstudeerrichtingen Marketing, Accountancy, fiscaliteit, Bank & Verzekeringen, Rechtspraktijk en Logistiek Management. Tijdens dit intensief traject moeten de studenten een businessplan opstellen voor een prestarter, starter, micro-onderneming, of een onderneming die nood heeft aan een frisse wind en nieuwe ideeën!

Real cases vragen om echte, realistische oplossingen. De studenten gaan in competitie met elkaar. Ze bundelen daarbij alle creativiteit en kennis in inspirerende businessplannen voor hun opdrachtgevers. De studenten worden daarbij begeleid door interne en externe experten uit het bankwezen, VLAIO, Xerius, Voka, UNIZO, ondernemers, marketingbureaus  enz. Op het einde van het bootcamp verdedigt elk team zijn businessplan voor een jury van professionals. De opdrachtgever gaat naar huis met een mooi uitgewerkt businessplan en dito presentatie!

Heb je als starter interesse?

Je hoeft voor deze inspanningen van de studenten geen financiële bijdrage te leveren. Ook geheimhouding is gegarandeerd. Je bent best wel aanwezig tijdens een bepaald aantal sleutelmomenten.

De studenten werken in één week tijd begin juni een volledig business plan uit en voeren een beperkt marktonderzoek. Het is de bedoeling dat ze hun onderzoek en bevindingen weergeven en ook een aantal voorstellen te formuleren. De opdrachtgever legt zijn eigen focus op  het businessplan in functie van zijn/haar noden.

Wil ook jij, als startup of bestaande organisatie, je idee aftoetsen of laten uitwerken? Vul het hier het deelnameformulier in!