Laat de intellectuele eigendom van jouw onderneming gratis doorlichten

Publicatiedatum
Over welke intellectuele eigendom (IE) beschikt mijn onderneming? Zijn mijn namen, designs en uitvindingen voldoende beschermd? Als dat niet het geval is, komen ze dan nog in aanmerking voor bescherming? Wat is het kostenplaatje? Vraag een gratis doorlichting aan bij de Dienst voor de Intellectuele Eigendom (DIE) van de FOD Economie.

Gratis doorlichting aangeboden door de FOD

Over welke intellectuele eigendom beschikt mijn onderneming? Zijn mijn namen, designs en uitvindingen voldoende beschermd? Als dat niet het geval is, komen ze dan nog in aanmerking voor bescherming? Wat is het kostenplaatje?Wat zijn de voordelen om mijn IE te beschermen? En wat zijn de risico’s mochten we dit niet doen?

Heel wat vragen, waar je misschien geen pasklaar antwoord op hebt. Geen zorgen, de Dienst voor de Intellectuele Eigendom (DIE) kan je hierbij helpen.

Laat je onderneming gratis doorlichten door een deskundige. Deze brengt je bestaande IE in kaart, stelt vast welke niet beschermd zijn en doet aanbevelingen op maat van jouw onderneming. Zo kan jij blijven innoveren en investeren, gewapend met jouw intellectuele eigendom!

Let wel: enkel ondernemingen met een ondernemingsnummer van de Kruispuntbank van Ondernemingen en een maatschappelijke zetel in België komen in aanmerking voor deze gratis dienstverlening.

Hier vind je alle info om deze gratis scan aan te vragen. 

 

Meer info over bescherming van jouw intellectuele eigendom?

Hoe bescherm je best jouw onderneming en jouw product?

Vragen of nood aan advies op maat van jouw ondernemen? Neem contact op met bedrijfsadviseurs en IE-experten via mijnidee@vlaio.be.

Kom naar een (online) IE-zitdag

Heb je concrete vragen rond intellectuele eigendom met betrekking tot jouw idee of ontwikkeling? Bespreek ze met een expert in de materie op de zitdagen IE! 

Ontdek het programma en schrijf je in.

 

Delen: