Het e-loket verbeteren? Neem deel aan een gebruikerstest

Publicatiedatum
Wij zijn steeds op zoek naar manieren om de gebruiksvriendelijkheid van het e-loket voor ondernemers te verbeteren. Wil je ons daarbij helpen of wil je feedback kwijt? Neem dan deel aan een van de gebruikerstesten.

Gebruiksvriendelijkheid is prioriteit

Het e-loket voor ondernemers blijft verder groeien. Intussen maken er bijna 500.000 ondernemers gebruik van en kunnen er bijna 120 dossiers aangevraagd worden. We zetten stevig in op de gebruiksvriendelijkheid van het loket. De voorbije maanden werden verbeteringen aangebracht aan de filtering van het aanbod en aan het dashboard.

Ook jouw input is erg waardevol om het platform te blijven verbeteren. Daarom organiseren we gebruikerstesten. De testen gaan door tussen midden november en midden december en polsen naar jouw ervaringen met het e-loket. Wat vind je van dit overkoepelend platform? Zijn er zaken waar je vastloopt? Wat kan er beter? We horen het graag!

 

Gebruik jij e-loketondernemers al? 

Intussen vinden al bijna 500.000 ondernemers hun weg naar e-loketondernemers.be. E-loketondernemers.be is een overkoepelend digitaal platform waar de gebruiker (zaakvoerders en gebruikers met rechten voor de onderneming) op één plaats een overzicht vindt van de subsidies/erkenningen/vergunningen die hij kan aanvragen en/of opvolgen over de verschillende bestuursniveaus heen.  

Denk aan de kmo-portefeuille, groei- en logiessubsidies, aanwervingsincentives, werkplek duaal leren, internationale subsidies, strategische ecologiesteun, horecavergunning, terrasvergunning, verkeersbelasting, omgevingsvergunning, … 

Bovendien kan je vanuit e-loketondernemers.be als zaakvoerders ook het aantal (nieuwe) documenten raadplegen die in de e-Box Enterprise staan. e-Box Enterprise is de digitale brievenbus van de overheid voor ondernemingen.