37ste CORNET oproep staat open - indienen tot 27 maart 2024

Publicatiedatum

Binnen een CORNET-project wordt collectief onderzoek gedaan en kennis verspreid door een consortium waar ook niet-R&D intensieve kmo’s aan deelnemen (via een begeleidingsgroep). Bovendien bestaat het consortium uit minstens twee partners uit twee verschillende landen.

mieren in close-up

37ste oproep: hoe deelnemen?

De deelnemende landen en regio’s in deze CORNET-oproep zijn Duitsland, Oostenrijk, Vlaanderen, Wallonië, Polen, Canada-Québec, Zwitserland, Turkije, Peru, Taiwan, Tsjechië en Brazilië. Er zijn geen thematische beperkingen. Alle informatie over deelname aan het programma vind je op de CORNET-pagina van deze website en op www.cornet.online.

Indienen ten laatste 27 maart 2024 (12.00 uur)

De internationale CORNET-aanvraag (Engelstalig) dien je in via het secretariaat van CORNET, zie hiervoor informatie op www.cornet.online. De Vlaamse bijlage bij de CORNET-aanvraag dien je in via ons online portaal ten laatste op 27 maart 2024, 12.00 u.

Nog een vraag?

Onze contactpersoon voor CORNET is Ria Bruynseels.

 

IraSME & CORNET Partnering Event – Stuttgart 2024

Op 29 februari 2024 worden geïnteresseerde ondernemers, onderzoekers en vertegenwoordigers van organisaties die kmo's steunen uitgenodigd om met elkaar contacten te leggen en ideeën uit te wisselen. Het volledige programma en mogelijkheid om in te schrijven vind je op www.ira-sme.net.

 

Delen: