Zitdag financiering & subsidies in Hasselt

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te ondersteunen? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

Dit event is afgelopen

financiering

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan je een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV voor financieringsvragen en/of met Gunter Plevoets van LRM en/of met Luc Royackers van Agentschap Innoveren & Ondernemen voor subsidievragen.

Alex De Ridder is accountmanager bedrijfsfinanciering bij PMV en kan aan de hand van je concreet dossier en financieringsbehoefte de voor jouw geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.

Gunter Plevoets is binnen LRM onder meer verantwoordelijk voor de KlimOp-lening, doch kan jou ook in contact brengen met hun investment managers inzake aandelenparticipaties. 

Luc Royackers werkt als regiocoach Contact Center bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijkt voor welke steun- en/of financieringsmaatregelen je in aanmerking kan komen. Hij oriënteert je ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen

Praktisch

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Bent je geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en welke tijdstippen je het beste passen.

Voor een gesprek met PMV of LRM vragen we je een (summier) businessplan door te sturen naar Nancy Lambrechts, uiterlijk 4 dagen voor de contactdag.

Deze zitdag is gratis maar reservatie is verplicht.

Andere data van zitdagen

Zitdagen merken, modellen en octrooien

Zitdagen financiering & subsidies

Organisator
Agentschap Innoveren & Ondernemen

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Agentschap Innoveren & Ondernemen Corda Campus, Gebouw 4 Kempische Steenweg 305 3500 Hasselt