Zitdag financiering & subsidies in Gent

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te ondersteunen? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

Dit event is afgelopen

financiering

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan je een afspraak maken met Luc Dumarey of Alex De Ridder van PMV voor financieringsvragen en/of met Birgit De Ridder of Bie Boudolf van Agentschap Innoveren & Ondernemen voor subsidievragen.

Luc Dumarey is kredietanalist kmo-cofinanciering bij PMV.  Alex De Ridder is accountmanager bedrijfsinvesteringen bij PMV.  Zij kunnen aan de hand van je concreet dossier en financieringsbehoefte de voor jouw geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.

Birgit De Ridder is bedrijfsadviseur financiering binnen het Contact Center van Agentschap Innoveren & Ondernemen.  Bie Boudolf is bedrijfsadviseur binnen het Team Bedrijfstrajecten van het agentschap.  Zij bekijken voor welke steunmaatregelen je in aanmerking kan komen en oriënteren je graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Praktisch

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Bent je geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en welke tijdstippen je het beste passen.

Voor een gesprek met PMV vragen we je een (summier) businessplan door te sturen naar Korinne Laenen, uiterlijk 4 dagen voor de contactdag.

Deze zitdag is gratis maar reservatie is verplicht.

Andere data van zitdagen

Zitdagen merken, modellen en octrooien

Zitdagen financiering & subsidies

Organisator
Agentschap Innoveren & Ondernemen

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Agentschap Innoveren & Ondernemen VAC Gent Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 30 9000 Gent