Veerkracht voor de Toekomst

Tijden veranderen, en met deze veranderingen komen nieuwe economische spelregels. Nieuwe wetgeving en veranderende klankverwachtingen vormen grote uitdagingen voor bedrijven, vooral voor de drijvende kracht van de Vlaamse economie: de kmo's.

Verandering brengt echter ook kansen met zich mee, maar het vereist kennis en inzicht om deze te benutten. Daarom brengen wij topexperts op het gebied van de nieuwe economie samen tijdens een tweedaags seminarie. Zij zullen je voorzien van nieuwe strategieën, systemen en inspiratie om de veerkracht van je kmo te vergroten.

Veerkracht voor de toekomst

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 18.30 uur
09.00 - 16.30 uur
Locatie

Maison de la Poste Picardstraat 7 1000 Brussel

Deze twee-daagse seminarie is geschikt voor bedrijfsleiders en professionals binnen kmo's die duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel dragen.

Het seminarie is georganiseerd rond 4 thema's: 

  • Circulaire business modellen, 
  • Verpakking, 
  • Energie-efficientië en 
  • Supply chain.

Neem zeker een kijkje op onze website: www.veerkracht2030.com.

Gezien werknemers in kmo's vaak meerdere rollen opnemen binnen het bedrijf, krijgen ze de mogelijkheid om 2 trainingen te volgen: rond energie en supply chain of circulair business models en verpakking.

Wat kan je verwachten?

  • De eerste dag, 28 mei, zullen gastsprekers in het veld jullie inspireren en uitdagen, gevolgd door theoretische sessies en netwerkmogelijkheden in de namiddag. 
  • De tweede dag, 18 juni, hebben we praktische workshops om handvaten aan te reiken om aan de slag te gaan in jouw bedrijf. 

Daar bovenop krijgen deelnemers een aantal masterclasses (een aantal korte video’s rond 10-15 minuten) voorafgaand het seminarie om jezelf onder te dompelen.

Mis deze opportuniteit niet om in contact te komen met andere kmo's en experts om je bedrijf veerkrachtig de toekomst in te loodsen. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 150, dankzij de steun van VLAIO
Organisator
Greenfish i.s.m. The Circular Hub

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 18.30 uur
09.00 - 16.30 uur
Locatie

Maison de la Poste Picardstraat 7 1000 Brussel

Locatie

Adres

Maison de la Poste Picardstraat 7 1000 Brussel