FINMIX panel - Circulaire Economie (Gent)

Ben je een onderneming of ondernemer met innovatieve uitdagingen en stevige groeiambities? Zit “reduce, reuse, recycle” ook in jouw activiteit verweven? En ben je ook op zoek naar de juiste bedrijfsfinanciering. Met FINMIX bieden we je de kans om je plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. Neem deel aan deze sessie.
reduce, reuse, recycle

Dit event is afgelopen

Is jouw businessmodel gestoeld op het hierboven getoonde model? Denk jij erover om alles na gebruik te recyclen, te herstellen en opnieuw te gebruiken of als energiebron in te zetten voor een andere onderneming? En ben je voor de verdere groei van je start-up of scale-up op zoek naar financiering? Dan is deelnemen aan een FINMIX panelsessie misschien wel iets voor jou.

Met FINMIX bieden we je de kans om je plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. Zo’n panel bestaat uit vertegenwoordigers van de banken, overheids- en private risicokapitaalverschaffers en crowdfundingplatformen. Doorheen het volledige traject waarborgen we de confidentialiteit van je plannen.

Deze thematische FINMIX panelsessie staat open voor ondernemingen actief in de circulaire economie. Zowel (potentiële) starters als ambitieuze groeiers die op zoek zijn naar alternatieve financiering kunnen zich kandidaat stellen. 

Waarom is FINMIX interessant?

  • Begeleiding bij de opmaak van een realistisch en zo volledig mogelijk business- en financieel plan waarbij ook je financieringsbehoefte in kaart wordt gebracht
  • Beoordeling van de haalbaarheid van je plan door experten 
  • Financieringsadvies door het expertenpanel om een optimale financieringsmix samen te stellen
  • Aftoetsen van potentiële overheidsmaatregelen
  • Opvolging bij de implementatie van het advies

Kortom, met je deelname aan FINMIX verkort jouw zoektocht naar bedrijfsfinanciering.

Welke ondernemingsplannen precies in aanmerking komen en hoe zo'n FINMIXtraject er precies uitziet, kan je op deze pagina best even in detail nalezen, vooraleer je je aanmeldt.

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

VAC Gent Virginie Lovelinggebouw Koningin Maria Hendrikaplein 70 9000 Gent