FINMIX - Generieke panelsessie

Ondernemingen met innovatieve uitdagingen en stevige groeiambities zijn steevast op zoek naar de juiste bedrijfsfinanciering. Er zijn heel wat verschillende financieringsmogelijkheden, maar hoe krijg je die financieringspuzzel helemaal gelegd?

Dit event is afgelopen

Met FINMIX bieden we je de kans om je plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. Zo’n panel bestaat typisch uit vertegenwoordigers van de banken, overheids- en private risicokapitaalverschaffers, BAN Vlaanderen en crowdfundingplatformen . Doorheen het volledige traject waarborgen we de confidentialiteit van je plannen.

Wie komt in aanmerking voor FINMIX?

FINMIX staat open voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen, zowel (potentiële) starters als ambitieuze groeiers, die voor hun plannen op zoek zijn naar alternatieve financiering. Geen enkele sector wordt daarbij uitgesloten.

Het gezochte kapitaal mag niet gebruikt worden voor de financiering van schulden of voor de financiering van investeringen voor privégebruik.

Waarom is FINMIX interessant?

  • Opmaak van een realistisch en zo volledig mogelijk business- en financieel plan waarbij ook je financieringsbehoefte in kaart wordt gebracht
  • Beoordeling van de haalbaarheid van je plan door experten 
  • Financieringsadvies door het expertenpanel om een optimale financieringsmix samen te stellen
  • Aftoetsen van potentiële overheidsmaatregelen
  • Opvolging bij de implementatie van het advies

Kortom, met je deelname aan FINMIX verkort jouw zoektocht naar bedrijfsfinanciering.

Lees in detail na welke ondernemingsplannen precies in aanmerking komen en hoe zo'n FINMIXtraject er precies uitziet vooraleer je je aanmeldt.

Organisator
VLAIO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Vlaamse overheid - Herman Teirlinckgebouw Havenlaan 88 1000 Brussel