Energie - Veerkracht voor de toekomst

<p>Creëer een duurzaam energiesysteem voor je kmo!&nbsp;Deze opleiding biedt een praktische introductie tot het opzetten van een duurzaam energiesysteem in functie van de noden, en rekening houdend met de draagkracht van jouw onderneming. Verruim je blik en versterk je kennis van het huidige energielandschap en de uitdagingen én mogelijkheden die er voor jouw onderneming zijn. Ontdek het belang van een energy roadmap en hoe je deze kan opstellen. Leer zowel jouw eigen energieverbruik als productie en aankoop evalueren én concrete maatregelen te identificeren en prioriteren. Versterk jouw inzicht hoe je kan samenwerken met alle betrokken stakeholders om jouw energiehuishouding te optimaliseren. Maak jezelf en jouw onderneming klaar voor een energie-efficiente en uitstootarme toekomst.</p>

Veerkracht voor de toekomst

Dit event is afgelopen

Wat heb ik nodig voor een duurzaam energiesysteem?

Wat is de impact van de energietransitie op jouw bedrijf? Hoe kan je jouw bedrijf toekomstbestendig maken en waar te beginnen? Welke concrete stappen dien je te nemen voor het creëren van een duurzaam energiesysteem?

Neem deel aan deze opleiding!

  • Krijg inzicht in hoe een duurzaam energiesysteem er voor jouw bedrijf uit kan zien
  • Ontdek welke concrete energie-efficiënte maatregelen effect hebben op jouw onderneming met professionele begeleiding
  • Identificieer welke stakeholders of partners je nodig hebt in jouw energieverhaal

Het programma

17 oktober 2023: Live sessie van 13u30-16u00
Introductie in de energietransitie voor KMOs, kennismaking met elkaar, en uitleg hoe de energiehuishouding in kaart te brengen.

26 oktober 2023: Live sessie van 09u30-12u00
Een duurzaam energiesysteem in kaart brengen: energiehuishouding omzetten naar energie-efficiënte maatregelen en hernieuwbare energieprojecten.

07 November 2023: Live sessie van 13u30-16u00
Een gezamelijk projectplan opstellen om (samen met eventuele partners) praktische stappen te ondernemen om een duurzaam energiesysteem te realiseren.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 260,99
Organisator
Greenfish i.s.m. Accenture, The Circular Hub, VLAIO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

The Circular Hub Merelbekestationplein 10 9050 Gent