Vlaggen EU

Digitalisering

Hoe dien je een aanvraag in voor de oproep 'Digitalisering'?

Projectvoorstellen moeten worden ingediend via het E-loket. We werken voor deze oproep in twee fasen: eerst een vooraanmelding van je projectidee en vervolgens de indiening van het volledig uitgewerkte projectvoorstel. 

Vooraanmelding

In de vooraanmelding geef je een korte omschrijving van het project (o.a. omschrijving van projectpartners, activiteiten, budget). Hiervoor maak je gebruik van het Sjabloon Vooraanmelding. De beschikbare ruimte mag niet overschreden worden. 

De deadline voor indiening van de vooraanmelding is vrijdag 31 maart 2023. Indienen doe je via e-mail naar vooraanmelding-efro-bd1@vlaio.be 

Binnen 21 dagen ontvang je als indiener vanuit de EFRO-Beheersautoriteit feedback op deze vooraanmelding. 

Deze feedback bevat inhoudelijke en technische informatie en is geen bindende beoordeling. 

Het staat je als indiener dus hoe dan ook vrij om na de vooraanmelding al dan niet een projectvoorstel in te dienen. 

Volledig uitgewerkt projectvoorstel

Na de fase van de vooraanmelding kan een project worden ingediend in het E-loket. De deadline voor de indiening van de projectvoorstellen is vrijdag 30 juni 2023

Je hoeft de deadlines niet noodzakelijk af te wachten. Van zodra jouw vooraanmelding of projectvoorstel volledig klaar is, kan het ingediend worden. 

Om je doorheen het indieningsproces te loodsen, kan je gebruik maken van de Programmahandleiding, waarin de verschillende stappen uitgelegd worden. 

Infosessie

Voor deze oproep is een infosessie voorzien op maandag 27 februari 2023 tussen 10u en 14u in het auditorium van het Ellipsgebouw, Koning Albert II-laan 35, Brussel (vlakbij station Brussel Noord). Op deze infosessie zullen de gelanceerde oproepen binnen het EFRO-programma voorgesteld worden.

Inschrijven voor de infosessie

Ondersteuning

Bij het uitwerken van je projectvoorstel kan je beroep doen op de begeleiding van de provinciale en stedelijke contactpunten (Gent en Antwerpen). We raden je sterk aan gebruik te maken van deze begeleiding. 

Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de medewerkers van de EFRO-Beheersautoriteit via, erik.degendt@vlaio.be (02/553.37.22), frederik.maertens@vlaio.be (02/553.38.37) of Jens.meulemans@vlaio.be  (02/553.12.57 ). 

Heb je problemen bij het werken in het EFRO E-loket dan kan je contact opnemen met de applicatiebeheerders via roel.loos@vlaio.be (02/553.37.30) of jelle.vanderhoudelingen@vlaio.be (02/553.07.41).

Contact

Adres
VLAIO

Koning Albert II-laan 35 bus 12
1030 Brussel
België

Telefoon