Beeld uit onderzoekslabo

Subsidies voor O&O&I in een internationaal consortium

Terug naar Netwerken

Water4All

 

Het Water4All partnership organiseert een webinar op 5 oktober 2023. Deze webinar is een zeer nuttig moment om kennis op te doen en vragen te stellen over het partnership. Registreer hier

 

Wat?

Het Onderzoeks- en Innovatie partnership Water4all (Water Security for the Planet) is een Europees partnerschap en wordt ondersteund binnen Horizon Europe onderzoeksprogramma,  het belangrijkste financieringsprogramma van de EU voor onderzoek en innovatie.  Het partnerschap brengt de Europese Commissie en particuliere en/of publieke partners samen om enkele van Europa's meest urgente uitdagingen aan te pakken door middel van gecoördineerde onderzoeks- en innovatie-initiatieven.

Het partnership voorziet onder meer een samenwerking van subsidie-agentschappen om samen jaarlijkse oproepen tot projectvoorstellen te organiseren. De Europese Commissie voorziet daarbij een top-up om meer projecten te kunnen goedkeuren.

Status?

VLAIO neemt deel aan de eerste Water4all call met het volgend thema: “Aquatic Ecosystems Services”.

Ingezette programma's?

Meer informatie?

Water4All Joint Call 2023 Pre-announcement 

water4all-partnership.eu

Een specifieke vraag over Water4All?

Contacteer Kathleen Goris, Jef Willems en/of Veerle Desmet.

kathleen.goris@vlaio.be
jef.willems@vlaio.be
veerle.desmet@vlaio.be 

Contact

Stuur bij voorkeur een e-mail naar VLAIO. Toch iets via de post bezorgen? Alle VLAIO-kantoren hebben voortaan één postadres.

Telefoon
E-mail