Vraag het Vriendenaandeel vanaf nu aan via e-loketondernemers.be

Publicatiedatum
Vanaf nu kunnen ondernemers via e-loketondernemers.be van VLAIO het Vriendenaandeel van Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV) aanvragen. De aansluiting is het resultaat van een efficiënte samenwerking met Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV).

Het Vriendenaandeel

Het Vriendenaandeel is een win-win voor ondernemers en particulieren. Als particulier kan je via het Vriendenaandeel investeren in een kmo. De Vriendenaandeelhouder kan tot € 75.000 investeren en krijgt daarbij tot 5 jaar lang een fiscaal voordeel van 2,5%. De onderneming kan op die manier € 300.000 kapitaal verwerven. 

Ondernemers kunnen het Vriendenaandeel nu via e-loketondernemers.be aanvragen.

 

E-loketondernemers.be

E-loketondernemers.be is een centraal overkoepelend digitaal platform waar ondernemers of derden in naam van de onderneming subsidies, vergunningen, erkenningen, … over de verschillende overheidsniveaus heen eenvoudig en veilig kunnen aanvragen en/of opvolgen. Daarnaast kunnen ze er ook de gegevens van hun onderneming terugvinden. Het zorgt voor een gebruiksvriendelijke digitale dienstverlening waarbij ondernemers na hun aanvraag al hun overheidsdossiers vanuit één overzicht kunnen opvolgen. E-loketondernemers.be is een initiatief van VLAIO. 
 

 

Delen: