VLAIO opent groepsaankoop voor digitale tool Merke

Publicatiedatum
De regelgeving over de organisatie van ambulante en kermisactiviteiten in steden en gemeenten wijzigt. Gelijktijdig met dit moment van verandering wil VLAIO het digitale beheer van deze activiteiten versnellen. VLAIO sloot daarom een raamovereenkomst af met Mentoring Systems voor de digitale tool Merke. Steden en gemeenten die voor eind 2026 kiezen om gebruik te maken van deze raamovereenkomst ontvangen een eenmalige en afnemende financiële tussenkomst van VLAIO.

De digitale tool Merke is ontwikkeld door Mentoring Systems. Een aantal steden en gemeenten maken al langer gebruik van deze tool. Merke is zowel via desktop, tablet als smartphone beschikbaar. Het laat je toe om de markten, kermissen en andere ambulante of kermisactiviteiten digitaal te beheren.

Raamovereenkomst

VLAIO sloot een raamovereenkomst af met Mentoring Systems over de digitale tool Merke. Als stad of gemeente kies je zelf om gebruik te maken van deze raamovereenkomst. VLAIO wordt geen eigenaar van de digitale tool Merke

Eenmalige financiële tussenkomst van VLAIO

VLAIO voorziet wel een eenmalige en afnemende financiële tussenkomst voor steden en gemeenten die ten laatste op 31 december 2026 een abonnement van minimum vier jaar bestellen.

Hervorming regelgeving

Een digitale tool zoals Merke kan bijdragen aan de administratieve vereenvoudiging voor de marktkramers en foorreizigers in jouw stad of gemeente. Die administratieve vereenvoudiging is ook één van de belangrijkste beweegreden voor de hervorming van de regelgeving in deze sector. Ben je nog niet op de hoogte van de nieuwigheden die er op dat vlak aankomen? Lees dan zeker onderstaande nieuwsberichten.

 

Online infomomenten

Heb je interesse in deze digitale tool? Mentoring Systems organiseert de komende maanden meerdere online infomomenten. Zo kan je Merke beter leren kennen.

 

Delen: