Vacature: Nationaal Contactpunt Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO Interreg)

Publicatiedatum
Vind jij internationale samenwerking en innovatie ook zo boeiend en belangrijk als wij? In deze job kun je aan de hand van projecten relevante partners stimuleren en ondersteunen. Je draagt bij aan een bloeiend ecosysteem voor Europese samenwerking en aan tal van innovatieve realisaties in de toekomst. Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan t.e.m. 30 mei. Vragen of meer info? Schrijf je in voor het infomoment op 20 mei.

Jobomschrijving

Interreg is een verzamelnaam voor meerdere internationale samenwerkingsprogramma’s die uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) gefinancierd worden. Via de financiering van internationale samenwerkingsprojecten mikken deze programma’s op een grotere en snellere valorisatie, opname of vermarkting van onderzoeksresultaten door ondernemingen. Verder willen de programma’s o.a. ook een versnelde overschakeling naar een echte koolstofarme economie mee helpen stimuleren. Het beoogde eindresultaat bestaat uit een duurzamere groei, meer en betere jobs met in fine ook een betere en gezondere leefomgeving voor burgers.

Wie zoeken we?

We zoeken momenteel een Nationaal Contactpunt (NCP) voor het Interreg Vlaanderen-Nederland programma.

Je bent iemand die...

  •  een brede interesse heeft en zich snel kan specialiseren in heel uiteenlopende en diverse regionale ontwikkelingstopics
  •  goed kan omgaan met complexe procedures en richtlijnen en deze kan vertalen naar praktische adviezen
  •  communicatief is en talenkennis heeft
  •  graag (pro-)actief het terrein opgaat om klanten te adviseren en te werven
  •  graag contacten en netwerken onderhoudt zowel binnen Vlaanderen als internationaal.

Daarnaast heb je masterdiploma en via eerdere job(s), stage(s) of andere wijze minimaal 6 maanden ervaring in domeinen zoals projectontwikkeling, -coördinatie of -beheer (al dan niet in een EU-context).

 

Infosessie op 20/05 om 14u

Op 20 mei organiseren we van 14u-15u een infomoment. Heb jij specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan zeker in. 

Inschrijven

 

Wat bieden we?

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques.Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).
  • Je kan meerdere dagen per week van thuis of vanuit een satellietkantoor werken.

Werken bij VLAIO

Wil je weten hoe het is om bij VLAIO te werken? We laten het onze collega's zelf vertellen!