Vacature: Dossierbehandelaar Europese projecten (t.e.m. 9/11)

Publicatiedatum
Ben je graag bezig met cijfers? Kan je goed omgaan met strikte procedures en richtlijnen? Ben je communicatief en onderhoud je graag contacten? Dan is de job van dossierbehandelaar Europese projecten iets voor jou!

Jobomschrijving

Als dossierbehandelaar krijg je een aantal projecten toegewezen. Alle uitgaven en bewijsstukken worden door de projectuitvoerders ingediend via het EFRO (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) e-loket. Jij bent verantwoordelijk voor de volledige financiële afhandeling van de aan jou toegewezen projecten. Je voert een grondige en kritische controle uit op de ingediende uitgaven. Je controleert hierbij zowel de naleving van de regelgeving als de link van de uitgaven met de goedgekeurde projectinhoud. Waar nodig vraag je bijkomende bewijsstukken of verantwoording op bij de projectuitvoerder. Op basis van alle aanwezige informatie en in samenwerking met de collega die verantwoordelijk is voor de inhoudelijke opvolging van het project, bepaal je de uit te betalen EFRO-subsidie. Je zorgt voor een degelijk controlespoor en registreert jouw bevindingen en conclusies nauwkeurig in het EFRO e-loket. Ten slotte zorg je voor duidelijke feedback naar de projectuitvoerders.

Gedurende de looptijd van het project worden op de projectlocatie begeleidingscomités georganiseerd waar het volledige projectverloop (inhoudelijk en financieel) besproken en eventueel bijgestuurd wordt met de projectuitvoerder. Verder krijgen vele projecten ook nog een of meer bijkomende controles ter plaatse door de hiervoor bevoegde afdeling Inspectie. Het deelnemen aan Begeleidingscomités en aan de controles ter plaatse geeft toegevoegde waarde aan jouw taken als dossierbehandelaar.

Wie zoeken we?

Je hebt een bachelordiploma (bij voorkeur in een financiële richting) dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid.

Indien je niet beschikt over het vereiste diploma, kan je toch deelnemen onder bepaalde voorwaarden:

  • Ofwel beschik je over een geldig toegangsbewijs van de VDAB voor deze functie;
  • Ofwel heb je een ervaringsbewijs voor deze functie;
  • Ofwel beschik je over bewijs van beroepskwalificatie voor deze functie binnen de Vlaamse overheid.

Wat bieden we?

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).
 

Iets voor jou? 

Ontdek meer over deze boeiende vacature en solliciteer meteen online. Solliciteren kan tot en met 9 november 2022.  

 

 

Werken bij VLAIO

Wil je weten hoe het is om bij VLAIO te werken? We laten het onze collega's zelf vertellen! 

 

Wat is het EFRO-programma?

EFRO of het Europees Fonds voor Innoveren en ondernemen is één van structuurfondsen waarmee de Europese Commissie de ongelijkheid tussen de verschillende regio’s in Europa wil wegnemen. Het Vlaamse EFRO programma wordt beheerd door VLAIO. Aan de hand van regelmatige projectoproepen wordt over de periode 2021-2027 een budget van € 276 miljoen verdeeld over Vlaanderen.

 

Delen: