Vacature: Business analist digitalisering

Publicatiedatum
Is het uitdenken van nieuwe digitale applicaties echt jouw ding en heb je er praktische ervaring mee? Ga je graag in interactie met gebruikers en software ontwikkelaars en heb je een sterke interesse in digitalisering? Dan zou dit de geknipte job voor jou kunnen zijn! Solliciteer voor 25 september.

Jobomschrijving

Als business analist bij het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) werk je business en functionele analyses uit voor nieuwe of verbeterde digitale applicaties. Je doet dit in eerste instantie voor het CRM- en dossierbehandelingssysteem KRIS: nieuwe diensten en subsidies toevoegen, nieuwe functionaliteit toevoegen, vereenvoudiging en verhoging van de gebruiksvriendelijkheid, verdere automatisering,…. Op termijn werk je ook mee aan analyses voor andere applicaties.

Je werkt in het Competentiecentrum Applicaties in een team van een 15-tal mensen dat software op maat van het agentschap ontwikkelt: business analisten, externe ontwikkelaars, projectleiders, …

Heb je ervaring als business analist en wil je meewerken aan de digitalisering van VLAIO? Aarzel dan niet en solliciteer nu!

Wie zoeken we? 

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:  

  1. Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds tewerkgesteld in niveau A bij de diensten van de Vlaamse overheid. 
  2. Of je beschikt over een geldig toegangsbewijs uitgereikt door VDAB, een ervaringsbewijs of een bewijs van beroepskwalificatie voor deze functie binnen de diensten van de Vlaamse overheid.

Wat bieden we? 

  • Je wordt aangeworven als informaticus met bijhorende salarisschaal A121
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).